Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är förvirrad.


Välkommen till min verklighet, en kall Aprilnatt som denna. Jag saknar dig.



Hörru, vad tänker du på ?
Tänker du på
mig ?
Jag tänker på
dig i alla fall.
Det gör jag nog alltid eller för det
mesta i alla fall.


Men det är inte alls bra faktist
för det slutar alltid med att
alla tårar börjar
falla igen.
En efter en.
Ibland vill dom
aldrig ta slut.
Jag skulle nog kunna
ligga vaken hela natten om jag bara
ville.
Men du vet,
jag är ju duktig, sköter skolan
du vet.
Pluggis
Men, nej jag vet
att du inte menar det,
att du liksom bara skojar
och jag tar faktist inte alls
illa upp.
Mest eftersom
ordet kommer från
dig
och jag skulle nog aldrig
kunna bli arg på dig
för en sån sak.
Nej jag, skulle nog aldrig kunna
hata dig.


Jo, jag vet.
Hata är ett starkt ord.
Du har påmint mig
om det massor av gånger.




Du är så
jävla smart egentligen.
Vet du det ?
Jag tror inte du vet det
för ingen säger nog aldrig
det till dig.
Men jag lovar,
jag ska säga det till dig
och jag ska bevisa
att du är smartare än
mig.





Jag är inte så
smart som du tror faktist.
Jag kan nog knappt tänka egentligen.
Ibland, eller för det mesta
blir allt fel.
Speciellt när det gäller
kärlek
Och ja, det gör det nog
i våran situation.
Fast jag vet inte ens
vilken kärlek.
Det finns så många
olika ju.


Det enda jag vet
är att jag tror
att jag
älskar dig
och att jag
saknar dig så
att jag tror att
jag ska dö.
Det känns faktist så.


Ibland tror jag
att den enda
känsla jag kan känna
är just,
saknad.
För det är
det enda jag gör.
Jag bara,


Saknar, saknar, saknar, saknar och saknar



Mest dig.
Ibland andra men
inte lika mycket.
Det är nog för att jag
vet vart jag har dom.
Men jag vet inte
vart jag har dig.

Underbara du






Jag undrar bara
om du
sover ?
Du brukar ju göra det.
Min alldeles egna
tröttis.
Kan du inte drömma
om mig inatt ?
Medans jag ligger vaken
och stirrar på,
våran vägg.








Jonas,
jag är din
om du vill vara min












Övriga genrer av KallaMigVacker
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-04-25 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker