Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg vila



Mot ditt knä

mitt huvud


Mot min hals

din hand

vilar


Till din handflata

pulsåders vibreringar

sprider sig

värmer

min hud


tillsammans

vilar

tryggt

 




Fri vers av stronza
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 20:41



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Det där kändes verkligen fint att läsa, riktigt mågottlyrik!
Du skriver ju en egen form av haiku! Vackert enkelt och tydligt!
Riktigt bra.
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar