Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blir tokig.


det är fest, men du är inte tillgänglig




du säger förlåt
om och om igen
orden snurrar i mitt huvud




ibland räcker det inte


ibland behövs det mer





men du är ute ikväll
oceaner iväg

och här sitter jag
ensam än igen



jag drar i mitt hår
biter hål i min läpp
jag blir galen
utan dig






vad gör du ikväll?


\"jo, jag är på fest!
men inte med dig
nej, inte ikväll heller\"









Fri vers av ms jessicaever
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-04-25 20:44



Bookmark and Share


  R4ikirI
Väldigt precist, du fångar verkligen känslan!
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever