Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stilla varning med utropstecken


Ni bör akta er för dom!

har du hört talas om dom ?

det har du säkert,
på sommarn publiceras det alltid några små artiklar om dom i olika tidningar och skvallerblaskor.
som varningar!

hur dom liftar utan att man märker av dem
och sedan tar sig in i ens hus..
och efter ett tag in under ens kläder..
man gör allt för att bli av med dom!
men dom är odödliga.

men får man en gång tag i en av dom
ska man genast slänga ut den!
och hoppas på att dom fryser ihjäl

tänk på att dom suger blod ur människor!








ÅH VAD JAG HATAR FÄSTINGAR




Fri vers av piräjs
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-04-25 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

piräjs