Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no one makes fun of me cus I cannot stand up for myself, shoot this girl


Blodigt smicker


Jag är villig att blöda
för dig

Men så är jag rädd
just för blod
det är så rött, och kladdigt
Tål inte
att se

Men jag kan blöda
för dig
och mig o vi två som en och par
om det behövs

Men så
blir jag yr
blodförlust
inte bra, nej
järnbrist? och världen välter framför mig
Ja, du skrattar
\"billig fylla älskling\"
och du håller om mig

Så skär jag mig
på mina egna naglar
Nu skrattar du inte längre
utan plåstrar om och pussar på
Vi kan säga jag blödde för dig
bara för att kalla det något mer
än klumpighet
Du vet hur jag vill måla allt som kärlek




Fri vers av R4ikirI
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-04-26 08:52



Bookmark and Share


  ms jessicaever
jag älskar slutet;

\"du vet hur jag vill måla allt som kärlek\"

thumbsup, den här är fantastisk :*
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI