Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
she\'s unknown and colourful, he\'s wanted and insecure and how they complete each other


Låt mig skriva historia


Jag skriver ner detta för dig
så du kan läsa det
närhelst
du än vill

Jag skriver ner detta för dig,
och kanske för oss
Så du kan känna det
med mig
när du älskar mig som mest
eller slutat
känna

Jag skriver ner
första natten i dina armar
Värmen
av ditt bröst under min kind

Jag vill du ska minnas
första kyssen
osäkra ögonkast och min hand om din midja
Så som jag vill minnas dig
den varma sommaren
och vad trötta vi var
och hur kär du var
och vad osäker jag var
och hur underbart nervöst
allting och varje sekund förhöll sig

Jag vill måla upp
våra decembernätter
och stunderna i London
höstlovet
opera och fantomorkestrar i mitt huvud
så som de spelade, när du såg upp och log åt mig
älskling, du är skitdålig på att låtsas något annat
än kärlekkärlekkärlek


Jag skriver ner
alla miljoner stunder
alla veckor tillsammans
trehundra dagar
hur var livet utan dig?
hur andades jag, utan din famn och läppar, kropp och själ?

Det är med ditt rufsiga mörka hår
med slingor av rosa, rött och lila
Eller med det blonda, oförstörda
jag alltid kommer minnas dig
minnas våran sommar
När jag skriver ner
varje bild jag har av oss




Fri vers av R4ikirI
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-04-26 09:04



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Denna var mkt fin,lovelovelove till din fina jonatan,ni är så söta tillsammans! o kom ihåg att hålla kvaur honom,för utan honom härhemma skulle det blitt mktmktmkt tomt,lixx.

Han är typ min brorsa. ^^

Mkt fin text som jag sa innan,man förstår de bästa delarna av allt ni hittat på. allt från en natt på londons gator eller vart ni nu var,till de kvällar ni sitter här hemma o kollar James bond-filmer o äter glass o chips mitt i veckan..hehe.

Det är bra att du är glad syster,förra våren o sommaren (innan jonte) verkade du lite nere,kanske pga en viss typ som röker utanför Kino?? vet inte,men ni är fina tillsammans,du o din emo-pojk!




jauu,and that´s the shit!! ^_^
kram till dig sis!! fortsätt skriva!! Vi är systrarna R,dammit!!:DD
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI