Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var solskenet!

Du har lämnat oss alla med endast minnen av dig kvar
Kvar finns vi och sörjer och har frågor utan svar
Ett tomrum har du lämnat och saknade är stor
Nu ska alla bo tillsammans,alla systrar och en bror
Du var en sådan god mor

Alla såg upp till dig och beundrade din styrka
Barnen ville endast dig dyrka
Du var så trogen och kärleksfull
Vi älskade t.o.m. din nya hårfärg och ditt krull!:P

Varför ska livet och världen vara så orättvis?!
Det var du som skulle leva inte din man som rent ut sagt var en gris!
Vi älskar dig så mycket och har nu svårt att finna några glada dagar
Vi hatar mord, våld och orättvisa lagar
Tänk att få fortsätta livet så som det var
Att allt var som vanligt och Du var kvar!
Din vackra röst och ditt glada skratt hörs fortfarande eka!
Att du kom till himlen kan jag svära på, utan att tveka!

Du finns förevigt i våra hjärtan, Vi glömmer dig aldrig!
R.I.P




Fri vers av Fanny Jonsson
Läst 603 gånger
Publicerad 2005-03-03 16:36



Bookmark and Share


    Shefika
Jätte bra. Jag kunde nästan tro att det var din mamma och inte min.....
2005-03-04

    indira
älskar det du har skrivit
älskar dig med fanny
2005-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fanny Jonsson