Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denhär hittade jag i min telefon, efter en biltur nångång.


låt mej förbli oberoende


Jag vill vara oberoende.
Då har jag kontroll.

Förtroende är att ge halv sin
själv till en frände.

Men känslan av att ge bort sig
föder rädsla.

Du kan göra mig beroende.

Därför bygger jag kärlek och
förtroende av drömmar-lögner,
staplade på varann.

Då kan du aldrig
göra mig beroende.

Du lever på mitt yttre.

Min självkänsla stärks
vartefter jag får er lurade.

En i taget.

Önskar att någon kunde skrika
och slå mig tills jag ligger.

Skrika att jag lever fel.
Jag lever falskt.
Utan mod.
Med rädsla.

Du får mitt förtroende
den dag du fått mig
att älska dig.

Men du,
bli aldrig min drog.

Jag vill vara oberoende.




Fri vers av piräjs
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-04-29 13:45



Bookmark and Share


  Noomie
Älskar upprepningarna av orden \'beroende\' och \'förtroende\'
Fin klang!
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

piräjs