Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt var bara en löngn...

Du sa till mig att jag var den vackraste flickan på jorden.

Du sa till mig att det alltid skulle vara vi två.

Du sa till mig att du skulle älska mig tills du slutade att se.

Du sa till mig den dan då jorden går under då kommer du inte ha kvar en plats i mitt hjärta.

Men allt det du sa var en lögn för allt som du lovade och sa

Höll du inte ...




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-04-26 16:05



Bookmark and Share


    Niki
det gör ont att läsa denna
man kan känna den innerliga smärtan
att bli bedragen av en lögn
gillar att du skriver med verkligen stark text färg.
Kanon som alltid.
Du är grym tjejjen!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel