Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunna fotspår

 

 

Jag gick genom skogen
tyckte mig höra
min egna fotspår

men det var endast

min skugga som ville synas




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-04-27 10:40



Bookmark and Share


    Niki
ibland kanske man bör stanna upp
för att se sig om
mycket tänkvärd
och sanna ord
lite kuslig för den är så nära

mycket bra
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel