Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har bara vandrat en kort sekund

Du och jag,
Hand i hand
Vi har bara vandrat
I en kort sekund
Men ändå i en oändlighet

Vi har
Du och jag
Har åkt tåg
Genom världen
Vi har upptäckt
Oss själva i varandra

Vi har
Du och jag
Vandrat
Bara i en kort sekund
Men ändå i en oändlighet




Fri vers av träsktrollet
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-27 16:00



Bookmark and Share


  Daniela Linder
\"Vi har
Du och jag\"

Ska det verkligen vara båda? känns lite konstigt, men annars var det bra skrivet!
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet