Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är viktigt dehär tycker jag


Prins med essa en bit bort

jag vet en som är populär
men bara tillfälligt
en lite stund i skolan
sen händer något
allt stängs ute
vad är fel?
allt är ju bra
men sedan är den ju kompis med fel
det har blivit fel
inte för personen
utan för de andra
personen är älskad på ett dåligt sett
personen är en kille

killen umgås med tjejer
inte med killar
det har blivit så
tjejer känner som killen
och killen känner samma
men han vill kännas killig
inte killig under fötterna
utan manlig
det är för lite man i honom
men varför
varför
gör det något?

många brukar prata bakom hans rygg
om fula saker han helst inte vill höra
men han vet vad det säger
men det stämmer inte
han ändrar sig inte för deras skull
för han vill må bra
fast han gör som han vill mår han dålig ändå
han vet ju vad som sägs
det är jobbigt, tycker han

han trivs ganska bra
han har kompisar
men bara i skolan
ingen annanstans
men efter skolan är han ensam
ensam med sina halsband med kvinnlig smak
men han tycker om det
att göra som han vill
glittrigt eller järn
det blir så
trots ensamheten
han berättade för mig en hemlighet
han känner sig som en

prins essa





Övriga genrer av Carl
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-27 17:06



Bookmark and Share


  TedEdFred
skitbra skrivet!
2007-08-14

  Freya
du är bäst
jag dog av lycka för vykortet
2007-06-08

  Lollan_
o
den här var ju så fängslande att det inte är sant, :o fast det är sant, eller är det sant?
Den här är bara så så så så så så så så så så (ska försöa sluta med dessa så snart, bara några till) så så så så så så så så så så så så så otroligt stark fin vacker fängslande underbar typ.
Jag tycker om den, mycket .
2007-05-26

  Freya
jag måste bara fråga..
handlar den här om dig på något sätt?......
senså om texten då. jag tycker du borde läsa igenom första stycket igen och skriva dit någon bokstav du har glömt bort och ändra någon bokstav. handligen är jättesmart, du är jättesmart. och prins essa är jättebra, och inte killig under fötterna grejset med.
aja, du är jättebra i alla fall! :)

2007-04-28

    Nattviol
det finns ett liv utanför skolans sfär...
denna kille, om han står på sig och
vägrar ändra på sig kommer antagligen
göra större betydelse för mänskligheten
än någon av de andra som bara kan håna....
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl