Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förlovade landet


 

På väg mot allt

genom ingenting

Vidsträckt öken så långt

ögat kan se

 

Denna resa genom livet

har gett mig mer än

jag kan med ord

återge

 

Med fem återstående dagar

gör mesta möjliga av den tid

som är kvar

 

Och med vetskapen att

jag snart ska tillbaka

gör tanken på hemresan

lite lättare att bejaka

 




Fri vers av nettizen
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-04-27 19:24



Bookmark and Share


    sunnanvind
Livsbejakande dikt helt igenom!
2007-05-03

  Mike
En skön, luftig och snygg text som verkligen fastnar! Du är verkligen klockren!
2007-05-01

  Lilla My* VIP
Oh YES**Du ska tebax!!
Så resan var inte bara öken då;)
Tillbaka till ordningen..hmm...
*Fin o glader text*:)
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen