Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar min....

Jag vet inte riktigt hur jag mår.

Jag vet inte riktigt vad som är upp eller ner

Jag vet inte riktigt vart jag hör hemma

Jag vet inte riktigt om jag bryr mig

Men en sak är jag helt säker på

Och

Det är att jag älskar min...

SÄNG




Övriga genrer av Gråtandeängel
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-27 23:12



Bookmark and Share


  ia VIP
fullkomligt sant
dagens sanning
den är bland det bästa man har!
kanon!
2007-05-18

    Niki
du ger mig leende hela tiden
visst är det underbart
en dag man är helt färdig
att få krypa ner till något som omfamnr en
:))
kanon bra
2007-05-02

    M
Vem gör inte det !
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel