Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris



det är

nattpoesi

rödvin mest



jag vill att du går
inte för att du vill
utan för att du måste

jag diktar ihop mitt hjärta igen

gör det oigenomträngligt och svårtåtkomligt
kanske för att det inte finns där

doppar det i det hav du lämnade mellan mig
kramar och låter det väga

blod






Fri vers av frostyran
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-04-28 00:22



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Oj vilken bra dikt, som skvalpar, kränger, dansar, nej kanske inte dansar, men spontan-rör sig fram. Starkt skrivet.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran