Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mjuka pussar är ett tema som jag använt tusen gånger känns det som, vilket bergrepp....något som poppa upp i skallen 2001 och nu närmaste blivit en stående raggningsreplik, \


Mjuka pussar (poeter 04)

Bergslagen brinner i förälskelsens låga
Luften vibbrerar av livets oundvikliga fråga
Vad ska du göra, och vad är det du får
Blickar som möts och en mans hand i kvinnorhår
Där tankarna och drömmarna dansar med varandra
Om du följer ditt hjärta, vem kan då dig klandra

Mjuka pussar i din hall
Mjuka pusar får mig på fall
Mjuka pussar mot naken hud
Som ger en ny syn på gud
Och kärlekspirr om du så önskar
När våra drömmar grönskar

Det har aldrig varit en fråga om tid
Så har det alltid varit, gullet ge mig frid
Det är en bris som växer till en stormvind
Som når dina läppar, själ och gör dig blind
Och du låter det hända, du låter det ske
för det är något då du får din älskling att le

Mjuka pussar gör mig så svag
Mjuka pussar ger varmt välbehag
Mjuka pussar förvandlar mitt universum
kombinerat med djupa kyssar till min mun
Mjuka pussar som tagna ur en dröm
En känsla så påtaglig och ändå öm

Släng in din handske, ska du anta duell
Vi möts här bara vi två i kväll
Gard, det är både krig och kärlek
En kamp om hopp, i stället för svek
Det är dit val, men ödet får som det vill
Hör hur vinden viskar hur dte ligger till

Mjuka pussar då solen når väduren
Mjuka pussar som tränger genom muren
Ger ett kärlekspirr så härligt skönt
Att kämpa emot mjuka pussar är inte lönt
Mjuka pussar träffar alltid bäst
Mjuka pussar gullet, är det som ger mest

Månens ljus faller in genom fönster och smeker golv
Jag möter dig där naken i tanken då klockan slår tolv
Naken har jag alltid varit inför din blick bara så du vet
Det är inte tillfälligt, dina blickar har alltid gjort mig het
Och nu är det som om allt faller och jag lyfter inte ett finger
För jag vet att en vacker dag så är det plötsligt du som ringer

Mjuka pussar är ett fyrverkeri
Mjuka pussar är kärlekens magi
Mjuka pussar gör det som inte gick
Mjuka pussar och så en lockande blick
Mjuka pussar och ett kärlekspirr just då
gör underverk i kväll för oss två

Mot bättre evtande utamanr du alla makter igen
Du inbillar dig att kärleken en dag ska bli din vän
Om det aldrig blir så spelar ingen som helst roll
Du samlar mod och kraft för att våga släppa all kontroll
Du vet vilken resa som väntar, men du löever på ett hopp
Och du sätter din tillit till din själ och trånade kropp




Fri vers av PPQ
Läst 520 gånger
Publicerad 2004-02-04 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ