Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
japp, så är det bara. jag hatar dem.


jag hatar dina ögon

jag hatar dina ögon
för jag drunknar i dem
jag hatar dina ögon
för de ser aldrig hit
jag hatar dina ögon
för det tindrande ljusets skull

hade det inte varit för dina ögon
hade jag fallit för dej då
jagvet jag stirrar på dej
för dina ögon
vem
var tvungen
att göra dem så vackra

du vet nog inte det
men jag är trollbunden
och jag kommer aldrig sluta titta

jag hatar dina ögon




Fri vers av Abandoned
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-04-28 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned