Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en sån där galen när man bara slår ner hande i bordet så att det blir t.ex. GIÖLUV. Då kanske det blir Gudrun i Öland lovar under veckan. tack sandra för tipset ^^


Galen 2

tycker karln rosorna står tilltalande röda herr Grå?
gosa nybakade semlor från danmark och australien
fick du en polare wilmer? alla åker grusbil kanske
vill du möta kusin sanna och alla ödemarkerna?
ge mig korna och överge farmors stora zebras magnifika gröna fiol!

gräset får en jätte WOWig igelkott och alla åker
från grekland reser eller springer vi baklänges
korna råmar oroligt

gud undrar om wilmer överlever allt?
ger röda eller om jag www.vill.överleva!
kanske lådorna alltid döljer stora frågor
gå framlänges bara aningen över floden
zebran bajsade lysande gult
fåglarna jublade kanske kommer farmor?

alla lever
fina neon-hästar galopperar ropar om polisen svänger
hajarna ber i oxtelefonen ligger där förlorad dör räven
sov du övergivna larv

vill någon gunga?




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-04-29 10:13



Bookmark and Share


    crapcat
du får mig att le, jag gillar denna dikten... det finns många underbara stycken, fastän inget större sammanhang.

\"kanske lådorna alltid döljer stora frågor
gå framlänges bara aningen över floden\"

du är underbar när du skriver sånt här, jag önskar att jag också kunde...

OCH SÅ SLUTET <3 <3 I looooooove!!

\"vill du gunga?\"
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda