Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då paniken kom fram kunde jag inte längre fly


Andningssvårigheter

Luftstrupen stänger sig långsamt.

Syret kan inte komma in, och inte ut.

Magen vrider sig.

Paniken stiger, och rädslan kommer.

Varför blir det såhär? Varför just jag?

Varför kan inte paniken försvinna och sluta komma varje dag?

Försvinn.




Fri vers av Collection
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-04-29 14:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sär skrivning gör tex ten svår läst
2007-06-22

  Bissen
Vet inte vad jag ska säga... Du vet att jag lider med dig...
2007-05-03

  Wingardium LeviosA
Den som tänker efter om han/hon är lycklig, blir oftast akut olycklig direkt. Så man kanske inte skall tänka för mycket på paniken, och istället fokusera på vad som kommer! Bra dikt om förtvivlan och människans jakt på förtvivlan!
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Collection