Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minusstjärna kallas det

För varje stjärna som jag försökte ta ner till dig
Fick du en minusstjärna till i din blick
Jag ville ju bara sätta tillbaks dom
Limma fast en stjärna på ditt ögonlock igen

Jag visste inte det
Att jag kunde bryta hjärtan itu




Fri vers av hymerito
Läst 623 gånger
Publicerad 2007-04-29 14:50



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Minusstjärna, ja.. :)
Supersnyggt!
2007-05-03

  Bodil Sandberg VIP
Jag tycker du skriver helt bedårande om minusstjärnornas egentliga mening...så vill ock jag limma fast stråleglans på den älskades ögonlock!!!!
2007-04-29

  Wingardium LeviosA
mhm...minusstjärna, bra uttryckt!
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

hymerito