Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tankar syr ihop min galax



din existens

skapar hål

av syre



i mitt vacuum.




Fri vers av temugg
Läst 619 gånger
Publicerad 2007-04-29 15:24



Bookmark and Share


  Noomie
Den är kort, men säger så mycket.
vet inte vart i hjärtat jag ska sätta
den, om den ska fastna på den sorgsna sidan,
eller om det är kärlek.

Den är underbar.
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg