Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt stöd.

Försöker att förändra men resultatet är litet.
Sluta chata för ditt ord är utslitet.
De du säger är ord jag fått höra om & om igen.
Jag orkar inte längre, du gör mig besviken.
Varför tror du inte på mig,
du trycker bara ner mig med dina jävla ord.
Varför ska en sån som du få finnas på vår jord?
Du säger att du bryr dig,
det är för mitt bästa,
Men för det mesta så mår jag skit på grund utav att du tagit mig hit.
Jag vill inte bli lämnad ensam men ditt stöd är ingen längtan.




Fri vers av Rainchild
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild