Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt dravel som läggs upp nu. B-varning.


Såna dagar borde man spara i en Tupperwareburk, Andreas.

Det var en så bra dag häromdagen, Andreas.

Du var i skolan och
vi satt på gräset
utanför barackerna.
Eller paviljongerna,
som alla lärare envisas med att kalla det,
men det är en barack och inget annat.

Hursomhelst så satt vi där och kom på att vi hade
solen i ögonen.
Och vi diskuterade olika
Winnerbäck-låtar hur länge som helst,
och det var riktigt kul att göra det med någon som kan dem
och inte säger sig vara
ett äkta fan
efter att ha hört Hugger I Sten på radion.

Och det var en extremt bra dag, det där, Andreas.
Jag hade lämnat in den värsta NO-uppgiften i världshistorien,
jag hade bara roliga lektioner kvar,
det var den första vårdagen,
solen sken hela dagen,
The Ark hade precis vunnit melodifestivalen
och det hade kommit nya bandsläpp till Peace & Love.


Såna dagar borde man spara i en Tupperwareburk, Andreas,
och trycka till locket hårt så att de
aldrig aldrig aldrig försvinner.
Det är såna där dagar som allting är så bra.

Såna dagar som man
sjunger med i Idol-vinnarnas hits på Mix Megapol.
Såna dagar som man faktiskt skrattar åt
de tråkiga reklamerna på TV4 och de
pålagda tomma skratten på
Tredje Klotet Från Solen.

Såna dagar som man tänker att om man bara springer tillräckligt länge
och hoppar tillräckligt högt,
så kan himlen faktiskt inte vara så långt upp.





Och Andreas, jag kom försent till min mattelektion.
Men jag offrar så gärna en genomgång av
uttryck med variabler för femton minuters Winnerbäck-medley med dig.




Övriga genrer av Hjärter Dam
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärter Dam