Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom Älskade
Ta mig med i lustens dans
Vagga mig ömt i din starka famn
Få mig att sänka garden och njuta
Utan dig vid min sida har jag ingen chans




Fri vers av Miraa
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-04-29 21:53



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Önskan och dröm i en vällustig dans. Vackert formulerat och öppet... *A*
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Miraa