Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort text, en haiku alltså!


Fly

Fötter mot gatsten
Skrik i nattens ljuslåga
Alla hör inget




Bunden vers (Haiku) av Tigerflickan
Läst 618 gånger
Publicerad 2005-03-04 21:20



Bookmark and Share


  madinsane
..är verkligen strålande.
2005-03-05

  Hans w-art Westlund VIP
skulle ha varit inledningen, den är dunder...
2005-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan