Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var bara tvungen att få allt ur mig. jag vet inte riktigt vad det är likamed.


\'ichigo\' betyder jordgubbe och det är lika rött som kärlek.



\'ai shite imasu\'


- det låter som nonsens, men det är sant
ja, inget har någonsin varit lika sant som det
och om jag kunde så skulle jag
ligga brevid dig på det gröna gräset
och viska det i ditt öra


jag försöker hitta de perfekta orden
för att förklara mina känslor
hur du får mig att känna
men allt jag kommer på är små knasiga ord
på japanska


men jag kanske kommer någonvart med det också


\'midori\' betyder grön och grönt står för sommaren
och på sommartid är jag din, bara din

för med dig är världen inte lika illa
utan där är fantasin lös
och hjärtan hänger på snören
där de aldrig kommer falla ner
som äpplen från ett träd


som trädet i min trädgård


med dig så springer jag på moln
vi flyger omkring däruppe
och kastar tussar av bomull omkring oss
och de formas till små hjärtan
och nu sprider vi vår kärlek
likt regn över landet


som skott ur en pistol


du sköt mig; bang!
och det låter så kliché
men du rev min mur
och öppnade en ny värld

du tar mig till cloud nine



kan vi stjäla tiden och få jorden
att sluta snurra?

kan vi bygga en stege som är så hög
så att den når upp till himlen?

kan vi bygga en maskin så kraftig
så att du kan vara här?

med mig, idag, inatt
närsomhelst



allt det här har sagts förut
allt en gång för mycket

men jag säger det igen

för det finns inget annat ord
som kan beskriva
mina känslor






\'aijou\'









Fri vers av ms jessicaever
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 01:50



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt vacker kärleksförklaring! Gillas!

Trillade in när jag såg Ichigo, kanske en viss, Kurosaki Ichigo ^^
2007-06-29

  Wingardium LeviosA
det är väl en väldig tur att det är på japanska och inte kinesiska för då förstår jag dina känslor bättre! du säger själv att det är lite kliché, jag säger att det är viktigt att hålla koll på just detta!

ai ha ichiban kimochi da yo ne? ;)
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever