Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det där med regnbågar kom in i mitt liv 2002 på allvar *L* anyway...ehh den här skrevs tidigt i jan 2004...just den här versionen...jag kom på hur den skulle se ut då jag satt vid tv-n och åt middag...sen på natten skrev jag den ef skulle det vara som ett


Möt mig vid regnbågens port (look a like)

Jag ska öppna fönstret och låta vinden komma in
Ja ska låta den komma och gå som den vill
Jag ska öppet medge att du fanns i tanken min
Och kanske är det för varandra vi finns till

Möt mig vid regnbågens port
Jag väntar på dig mitt under
Möt mig vid regnbågens port
Och där ska vi ha våra stunder

Jag har vandrat genom min småstad
Gått ut på landet för att få andas ett tag till
Jag har kommit till insikt i mitt varma bad
Och jag har funnit kärleken till fröken april

Möt mig vid regnbågens port
Jag står och väntar precis framför
Möt mig vid regnbågens port
Där inte regnet längre stör

Jag ska låta känslan få leva utan att styras
Och jag ska låta tanken få vara, blomma i frid
Och allt det själen ger, ska åter en gång bedyras
Och jag ska möta dig så som man möter en tid

Möt mig vid regnbågens port
Jag ska vänta på dig där
Möt mig vid regnbågens port
Kom och möt mig här

Vill du fläta samman våra fingrar, ge mig din hand
Vi kan prata utan att vi hörs, prata utan att vara tyst
Om himlen är ett hav, är vår äng dess strand
Och själen smakade jag från de läppar som jag nyss kysst




Fri vers av PPQ
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-02-04 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ