Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtfilosofi

 

 

Lyssna på ditt hjärtas slag

istället för att följa

den rytm

du tror

att andra tycker

du ska dansa efter.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 1297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-04-30 09:00



Bookmark and Share


  Diffusiaria
nice
2008-08-31

  Therés
JA! MVG++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ och ett + till
2008-06-11

    Scribble
ett hjärtligt tack till för dessa kloka ord!
Lyssnade på mitt hjärta!
2008-03-12

  Maria Zena Viklund
ja just så..
2007-08-13

  Marreb
Bra skrivet. Den var så enkel, naken och rak.
2007-06-22

  lisaan
Jättefin dikt vännen
precis så är det
man måste lyssna till sitt hjärta
ingen annans
man måste lyssna till sin egen röst
och inte vad alla andra tycker o tänker
kanonbra skrivet
kramkrma
2007-06-16

  Rachel Roth
precis så..
2007-05-04

  Hans w-art Westlund VIP
alla har sin egen väg att gå..
2007-05-04

    LillaL
Kloka ord
i fint flyt,
vackert!
2007-05-03

  Marielle
Fina ord ! (:
2007-05-02

  Marita Persson
Livsfilosofi! Sagt på ett nytt, och mycket tilltalande, sätt.
2007-05-02

    BetweenTheLines
snyggt och slagfärdigt

enkelt men briljant i sin formulering
2007-05-02

  MoonAlexia
Väldigt vackert!
2007-05-02

  Lars Granlöf
Tack alla snälla vänner
som gillar denna.
2007-05-02

  Neal VIP
Klokt !
2007-05-02

  Bodil Sandberg VIP
Yesss...där satt den!
2007-05-02

  Mangal VIP
Bra uttryckt. Gillar!
2007-05-02

    crapcat
sant
2007-05-01

    ej medlem längre
Instämmer med ovationerna över denna.
Applåd!
2007-05-01

    Lindizz
Mycket kloka ord....bokmärks!
2007-04-30

  devilsangel
Kloka ord...
Följ alltid ditt hjärta....Hjärtat vet alltid bäst
2007-04-30

  Lena K Nilsson VIP
Mycket bra sagt!
2007-04-30

  Wingardium LeviosA
Du uttrycker min dogm så tvättrent!
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf