Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven om Poesis


Kärlek

Jag älskar michael
Han är min pappa






Fri vers av Valentin Bellman
Läst 772 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 10:01



Bookmark and Share


  miss julie
jag önskar att fler kunde uttrycka sig så rakt ut. Behåll det för alltid är du snäll!!
2010-01-05

  Mikael Lövkvist
En sons kärlek till sin far.
Ren poesi!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman