Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla..



Jag står vid kanten av ett stup,
och tittar ner i avgrunden
Jag är inte rädd för att falla
Jag vet att jag inte kommer att skrika
Men det är stoppet som oroar mig
Vi ska alla dö någon gång
Ur liv kommer död,
ur död kommer liv
Man ska inte vara rädd för att falla
Är man det så kommer det ingen ängel
och räddar från mörkret..




Fri vers av mizzW
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-04-30 10:30



Bookmark and Share


    Casca
det är just stoppet ja...
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

mizzW