Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga

Rymden, helt tom

jorden snart helt obebobar...

Är de inte egentligen döden vi alla går och väntar på?




Fri vers av heavymetalunge
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 12:22



Bookmark and Share


  Taggen
fan gumman om det bara fanns nått som jag kunde göra för dig...
2007-05-18

  Blumma.
Döden vi väntar på. Döden vi lever för. Döden vi göra allt för. Allt vi gör har ingen betydelse, för vi dör ändå.
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge