Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens svikande smärta

En ensam själ vandrar
bort längs stigen
upptrampad av så många
blödande fötter

Sorgens skugga svart
efterhängsen
biter i söndertrasade hälar

Rivande törnar
i hjärtats djupaste rum

Orden ristades med blod

Sviken av
en själaväns
bristande kunskap
i frändskapens
otalade Ed




Fri vers av Jannike
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-04-30 18:10



Bookmark and Share


  Eduardo
vackert, underbart fint formulerat
2007-05-05

  joss
vackert vackert vackert
detta är poesi, jag älskar hur du formulerar allt så bra här!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike