Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?...

hur kan en människa vara så vacker
att det skär som knivar genom hjärtat när man ser
det hjärtat inte tidigare kunnat tyda

hur kan det va så vackert
att det gör så ont
när man älskar någon på ett sätt man tidigare aldrig älskat?




Fri vers av Vintersaga
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-04-30 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga