Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spyor i ansiktet

Med spyor i ansiktet hör jag en smäll
det var visst mitt huvud som slog i cementen
röster
människor som samlas
vilka är där
jag gråter
det är blött
eller är det blod
vem sa något
var det inte Marko
var är jag nu
parkbänk
jag står ju upp för faaan
va
ja jag ska gå
aj va fan
vad mjukt det är här inne i häcken
ska bara vila lite
usch det börjar bli kallt
måste gå
stå upp
hemmåt
oj vad långt
jobbigt
ser ju inget
måste spy
faller
vad kallt det är
var är ciggen
hemmåt för faan
måste komma hem
måste komma hem
måste komma hem
måste komma hem
måste komma hem
måste komma hem

morsan och farsan sover måste smyga in, dom vill inte veta
inte veta hur deras trettonårige son firat valborg
imorgon är allt bra igen och skalet som vi byggt upp är åter helt
inga problem finns då längre och radhusidyllen är åter räddad




Övriga genrer av Casca
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-04-30 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca