Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlängtan och salta kyssar

 

Ett måsskri

så var jag tillbaka

 

trots kylan i vinden

kunde jag med slutna ögon

känna doften av tång

och passion

 

känna båtens gungning

under min kropp

och under mina fötter

när du var nära

 

och värmen

på en redan solsvedd hud

som vibrerade

vid din beröring

 

Saltet längs din ryggrad

blev till kärlek mot min tunga

och sommaren var aldrig

längre än den gången

 

Den blir aldrig längre än så

 

Men med måsarnas skri

är jag tillbaka




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 602 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-04-30 22:26



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Men minnena finns iaf kvar, vackert!
2009-12-30

  Jean-Michel Orblin
fin och kvittrig
2007-10-25

  Zabina
Jag hör fågelsång och skvalpandet av havets vågor när jag läser det här. Det uppstår en melodi i huvudet på mig. Vackert, harmoniskt, underbart.
2007-08-23

  *Camilla*
Jag tycker den här är vacker
varje mening får mig att bara vilja ha mer
jag kan inte sluta läsa

Underbart bra!
Keep on writing !
2007-07-24

  Mikael Lövkvist
Så vackert du skriver om er stund vid havet, och minnena.
2007-07-11

  Nina V A
meeen åh här kluckar vågorna och saltet bränner mot varm hud, tång i näsan och jag ler lyckligt, fan här förflyttar du mig till högsommaren och jag njuter, ler som ett litet barn. Härligt!!
2007-05-01

  TiVa
Det var vackert skrivet och känslan ligger i varje ord. Så kan bara någon med en sann längtan till havet skriva.
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala