Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att sätta gränser...


Du skär i mig

Först skar du mig lite ömsint med kniven
lite små rispor bara på knäna
kanske på vaden

du började sakta att göra små sår
jag kunde se hur du log
andades fortare

Sen började du att skära loss små bitar
lite från mina tår och fingrar
och från näsan

såren börjar bli lite större och rödare
du verkar upphetsad
nästan berusad

Sen lossnade plötsligt det första fingret
lilltån ramlade av i farten
och min navel

blodet rinner nu från ett par ställen
du är alldeles till dig
nästan full

Sen började du att skära loss större bitar
mina fötter och mina händer
och ett ben

jag har snart inget blod kvar tror jag
du får snart en orgasm
multipel

Nu gräver du med en spade i mitt bröst
alla inälvorna är svåra att få loss
och huvudet

det var först nu som jag sa ifrån på skarpen
jag satte upp en gräns och sa till
sluta du gör illa mig




Fri vers av Casca
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-05-01 01:28



Bookmark and Share


  Blumma.
Usch! Detta var mkt bra.
2007-05-27

  himlens hemlighet VIP
wow...starkt...snygg spark i amygdala...
2007-05-14

  Anders P VIP
starka bilder och tänkvärda
2007-05-01

    Casca
hmmm ser att jag måste jobba med att hålla rätt tempus... Men det är inte lätt för en dyslektiker....
2007-05-01

  Manal
stor inlevelse i dessa ord, men budskapet förstår man väl.
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Casca