Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ogripbart liv


när en tår rullar ut ur mitt öga
är det en känsla
som kokat över
sakta tar den sig ner över kinden
för att lämna mig ensam
men låt tårar rinna
och lämna plats
åt nya känslor

för känslor är liv




Fri vers av Louise B
Läst 586 gånger
Publicerad 2007-05-01 02:36



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
helt rätt! \"en känsla som kokat över\"- gillar - \"känslor är liv\" - ännu mer gillar:)
2007-05-01

  Jack E. Gladh VIP
Fint poetiskt. Känslosamt finlir som berör.
Det här är bra helt enkelt.
Insiktsfull närvaro i mognadsprocess.
2007-05-01

    Maria Malm
så bra skrivet och tänkt..att tårar lämnar plats åt nya känslor..
2007-05-01

    pladask
ah, vackert och... hoppfullt att tänka sig tårarna som känslor som lämnar kroppen!
2007-05-01

  Svante
Bra skrivet. Speciellt två saker i denna text föll jag för. Att en tår är \"en känsla som kokat över\" och att \"känslor är liv\".
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Louise B