Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snott rubriken av Rosentagg, sorry men det passade så bra in.. Gjorde denna till ett skolarbete men hade ingen rubrik.. =/


Själen av en drake..

Solen skiner
Snön ligger mjukt längs berget
Vinden viskar om frihet
Och uppe i skyn
Flyger någon,
Och ingen kan utmana hennes skönhet

Starka vingar som lyfter
Glänsande fjäll
Och ett vrål
Som låter som ljuv musik

Hon är ett med berget
Hon är ett med vinden
Hon är ett med allt de vackra

En glädjens varelse
Moder Naturs favorit
Hon kommer alltid att finnas kvar
För kärleken till denna varelse är för stark

Men även om hon skulle försvinna
Så har vi alla
En själ av en drake inom oss





Fri vers av mizzW
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-05-01 12:57



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
vackert...
2007-05-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmmm så mysigt och vackert!
2007-05-06

    Knasboll
haha, de e lungt. men kan du typ..säg till INNAN nästa gång ;)

gillar fortfarande dikten..men de har ja sagt tidigare

pözz
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

mizzW