Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförståndigt


Kom i bilen så som du brukar

kom under nattens timmar när ingen ser dig

smyg dig nära in till mig

så vi kan gömma oss i vår galenskap

bara du och jag

där ingen kan se och ingen förstår

där ingen kan stoppa oss

från att njuta av det lilla som finns kvar

för i vår egen bubbla kan ingen hindra oss

bara du och jag


bara du och jag...




Övriga genrer av Kornelia
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 13:37



Bookmark and Share


  AjBi
Känner igen det... så upplevde jag det för 3 år sedan... ren och skär besatthet. Skönt att det är över... det sliiiiter i själen.
2007-05-03

  Neal
Oj då !
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Kornelia