Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neonstavar i skogen

Där satt vi i skogen

Under vårat vindskydd
Omlindade av elden
Tittandes på neonstavarna i granarna

Vi skrattade och log
Funderade och kom fram till svar
Svarade och funderade

Sinnen förstärktes
Likaså gjorde vänskapsbanden

Valborgsmässoafton blev något i sitt eget slag




Fri vers av seratonin
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-05-06 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seratonin