Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling kom hem

jag vet att
jag har dig vid min sida
men när du inte är här med din fysiska närhet
saknar jag så att det gör ont

älskling snälla kom hem




Fri vers av Vintersaga
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-05-01 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga