Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~gjord för mycket länge sen~


jag hoppas jag är förstådd.

Jag har lyssnat på dina tal,
jag har försökt ge dig råd, som kan bli ditt val.
jag har givit dig svar på dina frågor,
Jag har försökt att stoppa dina plågor.
Även om jag har egna problem,
har jag följt ditt jävla system.
när är det dags att ta egna beslut?
nu?,
eller sekunden innan jag hoppar från ett stup?
men du är blind för de osynliga slagen,
som du själv gav mig.
du följer inte lagen, inte så smart av dig.
tänk om det finns en äkta vänskap,
bakom alla lögner och svek..
man kan ju hoppas, men för dig är tydligen allt bara en lek!
tänker jag på dig är det bara ett ord jag kommer på,
ett ord som jag inte vill ska dyka upp...
ett ord med så mycket ånger..
men jag kan inte hindra tankens kupp..
ordet är: utnyttjad!!!
Jag har lyssnat på dina tal,
jag har försökt ge dig råd, som kan bli ditt val.
gör ditt val, det finns en gräns som snart är nådd.
jag hoppas jag är förstådd.




Fri vers av Annejii
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-05-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annejii
Annejii