Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~?~


tårar av glas.

Änglar kan flyga, änglar kan gå.
Men mina trasiga vingar gör att jag ej ens kan stå.
Ty mina spår alltid kommer att synas..
märken som ej går att ta bort.
Jag är en trasig ängel
som gråter tårar av glas.
Snälla Gud, låt detta bara vara en fas.
Änglen sträcker upp sina händer och ber.
snälla Gud, jag vill ej pinas mer.







Fri vers av Annejii
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-05-02 00:08



Bookmark and Share


  *Camilla*
vacker, och jag känner igen mig starkt!

Bra vännen <3
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Annejii
Annejii