Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av plikt

 

Skulle kunna så mycket mera

 

Kunde åka till Finland varje ledighet

laga mat, frysa in,

städa garderober, skura golv,

tvätta fönster, piska mattor

 

Kunde ringa varje dag

försäkra

förhöra

förvånas

förhandla

 

Skulle kunna så mycket mera

 

Allt av plikt

 

inget av

kärlek




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-05-02 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP