Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behövs det inte mycket.


Små val, stora förändringar

Jag hade en liten sticka i min hand.
Med fast grepp tog jag tag i den
för att på sådant vis få ut den.
Lirkande drogs det.
Äntligen fick jag ut den.
Fast till min förvåning
följde hela skelettet med
och gjorde mig ryggradslös.




Fri vers av seratonin
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-05-03 11:06



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
wow.. oväntad utveckling men sååå bra
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

seratonin