Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart tillbaka på Svensk mark


Jetlag

 

 

Fötter som åter vandrar

på välbekant mark 

i Europas

utopiska grönskande park

 

Inte utan viss känsla

av vemod och saknad

Efter min nyvunna familj

som  gjort min själ så glad

 

Laddar nu inför nästa etapp

Att tiden hinna ifatt 




Fri vers av nettizen
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-05-03 13:52



Bookmark and Share


  Thommy
Hoppas du haft kul och välkommen tillbaka.
2007-05-03

    sunnanvind
Välkommen hem gumman!!! Norrlands skogar och vatten längtar efter dig! Kramen!!!
2007-05-03

  issac.a.m
Välkommen hem...
2007-05-03

    ej medlem längre
Välkommen hem igen vännen!:-)
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen