Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma o pappa.

Å jag vill känna att det värmer hos mig nu,
känna känslan, att bli älskad precis som du.

Jag ville göra dig stolt men du ville se mig svag.
Kärleken till dig mamma byggdes upp till mer en hat.

Jag har så många frågor men är rädd för att ställa dom,
för så fort jag visar känslor så börjar allt snurra runt.
Minnen dyker upp lite här och där, mamma å pappa finns inte där.
Jag vill ha eran kärlek men den finns nån annanstans,
jag har letat å sökt å jag har letat lite till.
Men sanningen kommer aldrig loss ändå,
är det för att jag är envis å så,
eller sitter det här på helt andra grunder.
Jag vill inte ha er två kvar allting går bara sönder.




Fri vers av Rainchild
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-03 15:54



Bookmark and Share


  aol
jag känner igen mig så bra skrivet
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild