Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst fan gör det ont...

Det sägs att vi lever på kanten
Bränner oss i lågorna
Skär oss bland eggen

Det sägs att du är som honung
På en sommaräng

Barn förbjudet

Det sägs att jag lever för kicken
Att se dig i lågor

Pulserande bland
Slottsruinerna

Det haglar propaganda
Och orättvisor

Och visst fan gör det ont
När du inte är här






Fri vers av Neal
Läst 819 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-03 19:31



Bookmark and Share


    Bli Opersonlig
fin.. o vist fan gör de ont när dom inte finns där...
2007-05-04

  devilsangel
\" visst fan gör det ont när du inte är här\"..
Detta gillar jag skarpt men tycker det upprepar sig när titeln heter samma som avslutnings-raden
2007-05-03

  cogitoergosum
Ljuv, ljuv är kärleken.

\"Det sägs att jag lever för kicken
Att se dig i lågor\"

Fantastiskt.
2007-05-03

  Smultris
Ohhh... så skönt... så bra... så, ja så, jag vet inte...

\"Det sägs att vi lever på kanten
Bränner oss i lågorna
Skär oss bland eggen\"
2007-05-03

  Carlita
sköna formuleringar rakt igenom denna härliga text!
2007-05-03

  heavymetalunge
oh va vacker denhär var,,
var fan får du allt ifrån:P
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal