Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar rimmiga diktberättelser...rimmiga, lol, nytt ord:)


tänk vilken fröjd...

fåglarna flyger i himmelens höjd,
tänk vilken fröjd,
tänker jägaren nöjd.

gevärspipan pekar,
mot fåglars glada lekar,
PANG PANG, skottet ekar.

ingen fågel i himmelens höjd,
tänk vilken fröjd,
tänker jägaren nöjd.




Fri vers av angel of tears
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-04 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears