Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja...jag ÄR deppig!


vinden som smeker och solen som värmer.

vinden smeker kinden min,
som ville den säga;
var inte ledsen
vännen min,
din sorg är snart tillända.

solen värmet håret mitt,
som ville den säga;
var inte ilsken
vännen min,
den vrede är snart blott ett minne.

vinden som smeker,
den svalkar min hud,
och solen som lyser den
värmer,
men ack alla solar i världen
skulle inte kunna tina
mitt hjärta.




Fri vers av angel of tears
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-05-04 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears